Ghid complet despre realizarea felicitarilor decupate

Cea mai simpla afacere posibila!

Realizati felicitari cum sunt cele din imaginile alaturate!

Avantajul acestor felicitari? Au o profitabilitate extraordinara si va pot aduce, fara efort, minimum 1.000 de euro/luna!

Aceste felicitari se realizeaza foarte simplu, printr-o tehnica ingenioasa de decupare a cartonului!
Puteti demara afacerea – fara nicio exagerare! – cu doar doua topuri de carton, care va costa mai putin de 50 de euro!

Stimate prieten,

Priviti felicitarile din imaginea alaturata: felicitari handmadeinedite si profund originale, ele aduc un aer nou pe piata si starnesc instantaneu interesul privitorilor, in ciuda faptului ca pana la urma nu este vorba decat de niste bucati de carton decupate.

Dar spectaculozitatea modelului, finetea taieturilor si calitatea cartonului le transforma in adevarate bijuterii, ideale pentru a face o impresie deosebita persoanei-destinatar. In plus, ele mai prezinta o caracteristica pur si simplu uimitoare – au o rata a profitului absolut incredibila, de peste 700%!

Nu este nicio exagerare. Astfel, cartonul din care sunt confectionate aceste felicitari (si care constituie practic singura cheltuiala) nu costa mai mult de 1 leu per bucata, in timp ce pretul lor de vanzare este de minimum 8-10 lei!  Castigati, asadar, minimum 7 lei la fiecare felicitare, ceea ce, la o productie medie de 700 de bucati pe luna (30 pe zi) inseamna un profit de cca 5.000 de lei/luna!

Este clar deci ca realizarea acestor felicitari poate deveni principala dvs. sursa de venit de acum incolo, o sursa consistenta, permanenta si 100% sigura, indiferent de conditiile economice. Sa vedem in continuare detaliile acestei afaceri de exceptie.

Cum se realizeaza o astfel de felicitare?

Procesul de realizare este extrem de simplu si presupune, in principiu, decuparea manuala a unei bucati de carton dupa un anumit tipar (desen), folosind drept instrument de lucru un cutter obisnuit (cutitas de birou, se gaseste in orice librarie si costa cativa lei).

Astfel, pentru a realiza felicitarea din imaginea alaturata, defoto dotare afacerecupati elementele palmierului dintr-o bucata de carton rosu si lipiti apoi aceste elemente pe o a doua bucata de carton de o culoare contrastanta (alba), obtinand astfel si un usor relief, foarte de efect.

Sau, alta varianta, puteti sa decupati palmierul direct dintr-un carton alb pliat in doua si sa lipiti apoi in interior o bucata de carton rosu, pentru contrast. Foarte, foarte simplu.

Desigur, exista si anumite secrete ale acestei tehnici de productie, secrete care permit obtinerea unor taieturi perfecte si a unor felicitari cu un aspect general impecabil. Aceste secrete sunt explicate in detaliu in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate, prezentata in finalul acestui text.

IMPORTANT! In acest ghid este prezentata si o tehnica speciala de lucru, care va sporeste in mod spectaculos productivitatea! Gratie acestei tehnici puteti realiza chiar si 100 de felicitari pe zi, adica peste 2.500 pe luna! Cititi detalii despre aceasta tehnica in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate.

Super-avantajele care va vor convinge
pe loc sa demarati si dvs. aceasta afacere:

Avantajul nr. 1
Investitia initiala este insignifianta

Puteti incepe aceasta activitate cu doar 50 de euro, fara nicio exagerare. Astfel, ca sa produceti un prim stoc de cateva sute de felicitari, aveti nevoie in principiu de doar doua topuri de carton de culori contrastante (costa sub 150 de lei) si de cateva instrumente banale: cutter, rigla, creion, banda dublu adeziva. Restul investitiei il constituie munca dvs.

Felicitari realizate manual
Avantajul nr. 2

Puteti lucra pe o simpla masa, in confortul casei dvs.

Nu aveti nevoie de un spatiu special de lucru, de un birou sau de amenajari speciale. Toata dotarea necesara incape pe o jumatate de metru patrat. Iar munca este strict manuala, deci nu produceti zgomot sau reziduuri, nu va deranjati vecinii.

Avantajul nr.3
Aceste felicitari se vand instantaneu

Principala conditie pentru comercializarea acestor felicitari este ca ele sa fie expuse vizibil, deoarece se vand practic singure. Distributia o puteti face foarte bine colaborand cu librarii, magazine de cadouri sau decoratiuni sau, cel mai comod, prin intermediul unei pagini proprii de Internet.

In lucrarea Afaceri super-accesibile: Ghid practic pentru realizat felicitari de lux este mentionata o strategie extraordinara de distributie, care poate fi pusa cu usurinta in practica in absolut orice oras. Gratie acestei strategii, ceea ce produceti intr-o zi vindeti garantat in ziua urmatoare.

Avantajul nr.4
Activitatea este ideala pentru o familie

Dvs. si membrii familiei dvs. va puteti imparti sarcinile de productie si comercializare a felicitarilor, avand astfel control total asupra afacerii. Va puteti implica deci si copiii, pentru a le dezvolta de tineri spiritul antreprenorial si a-i invata sa fie pe propriile picioare. Si, de ce nu, ei vor putea prelua la un moment dat aceasta afacere, asigurandu-si astfel un viitor sigur, ferit de griji financiare.

Avantajul nr.5
Felicitarile nu sunt produse perisabile!

Este un avantaj colosal! Astfel, ca producator de felicitari, nu trebuie sa va faceti griji ca vi se strica marfa, deci nu simtiti presiunea pe care o simte un producator/comerciant de alimente, de exemplu. V-au ramas cateva zeci de bucati cu motive de Craciun? Nicio problema, le vindeti Craciunul viitor. Felicitarile dvs. rezista timp nelimitat si pot fi chiar pastrate ca amintire si transmise din generatie in generatie.

Comandati lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate la SC Card Consulting SRL, , tel. 0723-322.931, e-mail: cardconsulting@yahoo.com, tel./fax: 021-336.66.63. Pret: 99 de lei + 10 lei taxe postale, expediere prin Posta Romana in sistem ramburs.

IMPORTANT! Ghidul se livreaza impreuna cu un KIT DE START ce contine cuttere, carton, plicuri, tipla, astfel incat sa va puteti apuca imediat de realizarea primelor dvs. felicitari!

7 lucruri esentiale de retinut
despre afacerea cu felicitari decupate!

1. Felicitarile au o piata extraordinara
Poate nu ati realizat acest lucru pana acum, dar felicitarile sunt un produs omniprezent in comertul autohton. Intrati in orice librarie, magazin de cadouri, supermarket, mall si cu siguranta veti intalni amplasat la loc vizibil cel putin un stativ cu felicitari de toate tipurile si pentru toate buzunarele. Iar asta dovedeste in mod clar ca felicitarile au piata lor extrem de solida.

2. Vanzarile de felicitari sunt constante
indiferent de conditiile economice
Intotdeauna vor exista aniversari, onomastici, botezuri, mutari in casa noua etc. si in toate aceste ocazii o felicitare este practic obligatorie (mai ales una spectaculoasa, originala si de mare efect).

Ganditi-va cum procedati dvs. insiva atunci cand cumparati o felicitare. Cu siguranta doriti ceva deosebit, astfel incat persoana-destinatar sa fie placut impresionata. Iar daca gasiti o astfel de felicitare deosebita, problema pretului trece in mod clar pe planul doi. Felicitarile pe care vi le propunem sunt exact genul acesta de felicitari.

felicitari noi3. Principalul factor de succes: modelul felicitarii
Succesul afacerii este asigurat, in primul si in primul rand, de modelele de felicitari, adica de acele tipare dupa care veti realiza decuparea cartonului. Daca nu aveti modele spectaculoase si ingenioase, va fi mai greu sa starniti entuziasmul privitorilor si, implicit, nu veti avea succesul descris anterior. Asemenea modele gasiti in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate;

4. Va puteti diversifica periodic
gama de modele de felicitari
Intr-adevar, dupa ce “prindeti” tehnica de lucru, veti descoperi ca e posibil sa imaginati propriile tipare de felicitari. Iar asta inseamna un avantaj extraordinar, inseamna ca puteti iesi oricand pe piata cu modele noi, 100% originale, fara nici o grija ca v-ar putea concura cineva;

5. Cheltuielile de functionare sunt minime
Din moment ce activitatea se poate desfasura intr-un simplu apartament de bloc, nu trebuie sa platiti chirie si nici sa alergati dupa tot felul de avize speciale, ca in cazul altor afaceri.

6. Puteti avea in vedere si piata
invitatiilor de nunta sau de botez
Marele avantaj in cazul invitatiilor de nunta si de botez este acela ca, in acest domeniu, o singura comanda poate insemna cateva sute de bucati. Fundite, porumbei, ghirlande, stelute – iata doar cateva modele potrivite pentru invitatiile handmade, a caror atractivitate poate fi sporita prin folosirea unor cartoane de lux. Comenzile se pot obtine colaborand cu agentiile specializate in organizarea de nunti.

7. Aceasta afacere nu prezinta practic niciun risc!
Ganditi-va logic: ce riscati? Ca sa demarati afacerea, chiar sa vreti si nu aveti cum sa cheltuiti mai mult de 50 de euro. Investitia fiind atat de mica, nu aveti nimic de pierdut, deci nu va asumati practic nici un risc;

Piata a dovedit ca pretul de vanzare al acestor felicitari poate ajunge chiar si la 20-25 de lei bucata, in conditiile in care materialele (cartonul) va costa maximum 1 leu. Da, in doar 15-20 de minute puteti realiza o mica bijuterie din carton care sa va aduca de peste 20 de ori suma investita in realizarea ei!

Si dvs. puteti demara aceasta afacere!
Si dvs. puteti castiga minimum
1.000 euro net pe luna!

Toate informatiile necesare desfasurarii cu succes a acestei afaceri sunt cuprinse in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate. Lucrarea contine:

• descrierea explicita, de la A la Z, a modului cum se realizeaza o felicitare, iGhid practic pentru realizat felicitari decupatentregul proces fiind ilustrat cu fotografii sugestive;
• trucuri si sfaturi utile referitoare la fiecare operatiune in parte, astfel incat sa puteti realiza din prima incercare o felicitare perfect vandabila;
• 25 de tipare de lucru. Aceasta este partea cea mai valoroasa a ghidului, intrucat aceste tipare garanteaza reusita vanzarilor si, implicit, a afacerii;
• o tehnica suplimentara speciala de realizare a acestui tip de felicitari, care va permite sporirea spectaculoasa a productivitatii;
• prezentarea celor mai bune strategii pentru comercializarea felicitarilor;
• adresele principalilor furnizori de carton, plus recomandarea celor mai indicate tipuri de carton pentru acest tip de felicitari;

Comandati lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate la SC Card Consulting SRL, , tel. 0723-322.931, e-mail: cardconsulting@yahoo.com, tel./fax: 021-336.66.63. Pret: 99 de lei + 1o lei taxe postale, expediere in sistem ramburs.

Cel mai important lucru
pe care trebuie sa-l retineti!

In lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate este prezentata si o varianta incredibila a acestei afaceri, anume o tehnica super-ingenioasa de realizare a unor felicitari superbe, cu o productivitate minima de 2.500 de bucati pe luna si cu un castig garantat de 5 lei per felicitare!

Tehnica este comoda, eleganta, nu presupune absolut nici un efort din partea dvs. si nici nu va cere abilitati speciale. Chiar daca aveti doua maini stangi, prin aceasta tehnica puteti realiza felicitari perfecte, in ritmul de una la 3 minute!

Aflati care este aceasta tehnica comandand chiar acum lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate!

Produsul pe scurt

Titlu: Ghid practic pentru realizat felicitari decupate
Continut: informatii complete, care prezinta pas cu pas tehnica realizarii acestor felicitari, strategiile optime de comercializare, firmele care va pot furniza sute de sortimente de carton
Format: ghid tiparit, format A4Ghid practic pentru realizat felicitari decupate
Pret: 99 lei + 10 lei taxe postale
Mod de comanda: la SC Card Consulting SRL, , tel. 0723-322.931, e-mail: cardconsulting@yahoo.com, tel./fax: 021-336.66.63
Expediere: prin Posta Romana, in sistem ramburs (achitati in momentul ridicarii coletului de la oficiul postal de care apartineti)
Garantie: 30 de zile. In acest interval puteti returna produsul, indiferent de motiv. Veti primi inapoi intregral suma achitata.

Comandati lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate la SC Card Consulting SRL, , tel. 0723-322.931, e-mail: cardconsulting@yahoo.com, tel./fax: 021-336.66.63. Pret: 99 de lei + 10 lei taxe postale, expediere in sistem ramburs.

Cu stima,
Cristian Balescu
Coordonator oferta

P.S. Nu uitati! Felicitarile vor fi intotdeauna produse cautate, deoarece intotdeauna vor exista aniversari, onomastici sau sarbatori mari: Paste, Craciun. Transformati realizarea acestor felicitari intr-o afacere de succes, care sa va aduca minimum 1.000 de euro pe luna, in mod constant. Retineti! In ghidul practic prezentat mai sus este mentionata o strategie ingenioasa de comercializare a felicitarilor care va permite sa vindeti fara probleme tot ce produceti!

DA, trimiteti-mi in sistem ramburs lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate. La ridicarea coletului de la posta voi achita suma de 99 de lei + 10 lei taxe postale. Voi primi GRATUIT un cutter, coli de carton, plicuri si tipla.

Nume………………………………….…….Prenume……………..
Str……………………………..Nr……Bl……Sc…..Et……Ap……..
Loc…………………………………………..Cod……………..……
Jud…………………………….Tel………………………………….

Expediati comanda dvs. prin e-mail: cardconsulting@yahoo.com sau direct la telefon: 0723-322.931
Furnizor: SC Card Consulting SRL, RO 14368291, J40/10585/2001

Reclame

12 responses to “Ghid complet despre realizarea felicitarilor decupate

 1. Mai trebuie sa lucrez putin la partea cu decuparea rotundului… multumesc ptr sfat!

 2. Ma intereseaza modele noi de felicitari decupate. Unde sa caut ca sa pot obtine noi modele? Am inceput aceasta activitate, realmente imi place si vreau sa o continui pe mai departe.

 3. Imi spune si mie cineva de unde pot comanda carton? Pentru ca nu gasesc ceva bun. Multumesc.

  • Pentru primele dvs. felicitari puteti folosi cartoane obisnuite, colorate sau nu, pe care le gasiti in orice librarie mai rasarita. Important in aceasta faza este doar sa va formati mana si sa intelegeti exact ce presupune operatia de decupare. Apoi puteti achizitiona cartoane speciale de la furnizorul recomandat in ghid. Oferta acestuia este extrem de bogata, cu sortimente care acopera practic orice textura, orice gramaj si orice culoare.

 4. Placut surprinsa. Sunt f. frumoase. Am ramas cu o curiozitate arzatoare: EU as putea realiza asa ceva???? Sunteti geniali, complimenti!

  • Multumesc frumos pentru aprecieri! Referitor la intrebarea dvs., oricine poate realiza astfel de felicitari. Nu este o problema de indemanare, ci mai mult de exercitiu. Trebuie doar sa intelegeti exact tehnica de lucru, apoi puteti sa va apucati direct de realizarea primelor dvs. felicitari. La a treia, a patra felicitare veti observa deja o imbunatatire spectaculoasa a calitatii taieturilor si a aspectului felicitarii in general. Si, ca in cazul oricarei alte activitati, cu cat veti lucra mai mult cu atat veti deveni mai priceputa, mai rapida, mai eficienta. Apreciez ca dupa maximum o saptamana de exersat, cate doua-trei ore pe zi, felicitarile dvs. vor arata exact ca cele prezentate mai sus. Va astept cu placere cu orice alte intrebari..

 5. alexandru_florinclaudiu@yahoo.com

  Din cate inteleg desenul (modelul) trebuie sa il trasezi tu personal pe cartonul ce urmeaza a fi decupat. Asta inseamna sa ai talent la desen, sa copiezi exact modelul respectiv, nu? Sau nu am inteles eu? Nu de altceva dar eu sunt „anti-talent” la capitolul desen . :))))

  • Intr-adevar, modelul trebuie trasat cu creionul pe cartonul care urmeaza a fi decupat. Acest lucru se poate face in cca 15 secunde cu ajutorul unui sablon (un alt carton deja decupat cu modelul respectiv). Cum realizati sablonul? Copiati modelul din ghid cu ajutorul unei coli de indigo pe o bucata dreptunghiulara de carton si decupati cu cutterul conturul astfel obtinut. Sablonul il puteti folosi apoi de sute de ori, deoarece nu se uzeaza deloc.

 6. este foarte interesant dar am in prezent o problema financiara ca nu pot in luna august sa o procur in septembrie este foarte ciorect si am sa comand la dumnbeavoastra.

 7. Puteti trimite prin curier ?

 8. Pingback: O afacere fara investitie initiala! | Felicitari

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s